1. blackfriday
  2. Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke

Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke RB34C7B5D41/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke. 

Specificaties Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C7B5D41/EF

Over Samsung RB34C7B5D41/EF

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke is de perfecte koel-vriescombinatie voor gezinnen van 3 of 4 personen die houden van een strak en modern design. Met de innovatieve SpaceMax technologie creëer je meer ruimte binnenin de koelkast, zonder dat het apparaat meer ruimte inneemt in je keuken. Dit betekent dat je al je favoriete voedingsmiddelen gemakkelijk kunt opbergen en organiseren. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met speciale vershoudzones waarin je je verse groenten kunt bewaren, zodat ze langer vers blijven en hun smaak behouden. Daarnaast kun je de OptimalFresh+ lade verdelen in 2 delen, ideaal wanneer je ook vers vlees en vis langer wilt bewaren. Dankzij de geavanceerde Metal Cool Plate in de koelkast, blijft de temperatuur stabiel, zelfs wanneer je de deur opent. Dit helpt om je boodschappen langer vers te houden en voorkomt temperatuurschommelingen. In de 3 vrieslades kun je al je favoriete diepvriesproducten bewaren, zoals pizza's en ijs. En het beste van alles is dat je deze lades nooit hoeft te ontdooien dankzij het handige No Frost systeem. Je bespaart dus tijd en moeite. Bovendien kun je het energieverbruik van de koel-vriescombinatie bekijken en deze gemakkelijk op vakantiestand zetten via de handige app. Zo kun je altijd en overal de controle houden over je appara.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate zorgt ervoor dat koude lucht niet ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De koelkastdeur heeft geen hevelgreep, waardoor je deze snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke

Bekijk of de Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C7B5D41/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!