1. blackfriday
  2. Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke

Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke RB34C7B5D22/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke. 

Specificaties Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C7B5D22/EF

Over Samsung RB34C7B5D22/EF

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke is een stijlvolle en eigentijdse koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 3 tot 4 personen. Dankzij de innovatieve SpaceMax technologie biedt deze koelkast meer ruimte aan de binnenkant, zonder dat het apparaat meer ruimte in je keuken inneemt. Hierdoor kun je al je boodschappen gemakkelijk opbergen. Met de handige vershoudzones kun je je verse groenten langer vers houden. Bovendien kun je de OptimalFresh+ lade in twee delen verdelen, zodat je ook vers vlees en vis langer kunt bewaren. De Metal Cool Plate in de koelkast zorgt ervoor dat de temperatuur niet fluctueert wanneer je de deur opent, waardoor al je etenswaren langer vers blijven. Deze koel-vriescombinatie beschikt over drie ruime vrieslades waarin je al je favoriete diepvriesproducten kunt bewaren. En dankzij het handige No Frost systeem hoef je de vrieslades nooit meer te ontdooien. Bovendien kun je met de handige app het energieverbruik van de koelkast bekijken en de vakantiestand inschakelen. Zo kun je altijd de controle houden, waar je ook bent. Met de Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke haal je een veelzijdige en moderne koel-vriescombinatie in huis die je leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate zorgt ervoor dat koude lucht niet ontsnapt wanneer de deur wordt geopend, waardoor boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, hoor je nauwelijks dat hij aan staat.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan een handgreep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke

Bekijk of de Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C7B5D22/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!