1. Samsung RB34C605CWW/EF

Samsung RB34C605CWW/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C605CWW/EF RB34C605CWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C605CWW/EF. 

Specificaties Samsung RB34C605CWW/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C605CWW/EF

Over Samsung RB34C605CWW/EF

De Samsung RB34C605CWW/EF zorgt ervoor dat jouw verse producten langer vers blijven. Met de Optimal Fresh+ lade kun je zelf bepalen hoe je deze wilt gebruiken, als één grote zone of als twee aparte zones. Hierdoor kun je de temperatuur afzonderlijk instellen, waardoor zowel jouw zalmmoot als de prei perfect bewaard blijven. Daarnaast kun je met de Humidity Fresh lade zelf de luchtvochtigheid regelen, waardoor jouw blauwe bessen, perziken en pruimen langer hun smaak en textuur behouden. Wat ook fijn is aan de Samsung RB34C605CWW/EF is het lage geluidsniveau van slechts 35 decibel. Hierdoor hoor je bijna niet dat de koel-vriescombinatie aanstaat, waardoor je hem zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. Daarnaast is deze koelkast ook nog eens energiezuinig, met energieklasse C. Je bespaart hiermee jaarlijks op je energiekosten, terwijl je toch kunt genieten van een perfect gekoelde voorraad verse producten. Kortom, met de Samsung RB34C605CWW/EF haal je een betrouwbare en energiezuinige koelkast in huis die ervoor zorgt dat jouw etenswaren langer vers blijven.

Pluspunten
  • Dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aan staat. In de vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers. Je kunt je koelkast ook op afstand bedienen via de SmartThings app op je telefoon.

Minpunten
  • Heeft geen handgreep waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C605CWW/EF

Bekijk of de Samsung RB34C605CWW/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C605CWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!