1. blackfriday
  2. Samsung RB34C605CS9/EF

Samsung RB34C605CS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C605CS9/EF RB34C605CS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C605CS9/EF. 

Specificaties Samsung RB34C605CS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C605CS9/EF

Over Samsung RB34C605CS9/EF

Met de Samsung RB34C605CS9/EF blijven jouw verse levensmiddelen langer vers en smakelijk. Dankzij de Optimal Fresh+ lade kun je de temperatuur instellen voor zowel grote als kleine zones, zodat jouw bloemkool en runderlappen altijd op de juiste temperatuur worden bewaard. Daarnaast is er de Humidity Fresh lade waarin je zelf de luchtvochtigheid kunt regelen. Hierdoor blijven jouw blauwe bessen, perziken en pruimen langer vers en sappig. Wat deze koel-vriescombinatie echt bijzonder maakt, is het lage geluidsniveau van slechts 35 decibel. Hierdoor kun je de koelkast zonder zorgen in een open keuken plaatsen, zonder dat het geluid storend is. Daarnaast is de Samsung RB34C605CS9/EF energiezuinig met een energieklasse C, waardoor je jaarlijks bespaart op je energiekosten. Geniet van een stille en efficiënte koeling, terwijl je tegelijkertijd het milieu en je portemonnee spaart.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel merk je amper dat hij aanstaat. In de vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers. Je kunt je koelkast ook op afstand bedienen met de SmartThings-app op je telefoon.

Minpunten
  • De koelkastdeur heeft geen hevelgreep waarmee je snel en gemakkelijk kunt openen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C605CS9/EF

Bekijk of de Samsung RB34C605CS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C605CS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!