1. Samsung RB34C605CB1/EF

Samsung RB34C605CB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C605CB1/EF RB34C605CB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C605CB1/EF. 

Specificaties Samsung RB34C605CB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C605CB1/EF

Over Samsung RB34C605CB1/EF

Met de Samsung RB34C605CB1/EF blijven jouw verse producten langer vers en smaakvol. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met de Optimal Fresh+ lade, waarin je jouw favoriete groenten, vlees en vis perfect kunt bewaren. Je kunt de lade gebruiken als één grote zone of als twee aparte zones, waardoor je de temperatuur afzonderlijk kunt instellen. Zo blijft jouw zalm op de juiste temperatuur terwijl de prei ook vers en knapperig blijft. Daarnaast beschikt de Samsung RB34C605CB1/EF over de Humidity Fresh lade, waarin je zelf de luchtvochtigheid kunt reguleren. Hierdoor blijven delicate vruchten zoals blauwe bessen, perziken en pruimen langer vers en sappig. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is deze vrijstaande koelkast bijna geruisloos, waardoor je hem zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. Bovendien is deze koel-vriescombinatie energiezuinig met een energieklasse C, waardoor je jaarlijks kunt besparen op je energiekosten. Met de Samsung RB34C605CB1/EF geniet je niet alleen van een stijlvol en strak design, maar ook van optimale versheid en energiebesparing. Bewaar je favoriete ingrediënten op de perfecte temperatuur en geniet langer van hun natuurlijke smaak en textuur.

Pluspunten
  • Vanwege het lage geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aan is. In de vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers. Je kunt je koelkast ook op afstand bedienen met de SmartThings-app op je telefoon.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan een handgreep, waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C605CB1/EF

Bekijk of de Samsung RB34C605CB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C605CB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!