1. blackfriday
  2. Samsung NZ64B5046FK/U1

Samsung NZ64B5046FK/U1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NZ64B5046FK/U1 NZ64B5046FK/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NZ64B5046FK/U1. 

Specificaties Samsung NZ64B5046FK/U1
MerkSamsung
FabrikantcodeNZ64B5046FK/U1

Over Samsung NZ64B5046FK/U1

De Samsung NZ64B5046FK/U1 is een revolutionaire inbouw inductie kookplaat die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn flexibele kookzone kun je eenvoudig de 2 linker kookzones combineren tot één grote kookzone. Hierdoor krijg je genoeg ruimte om een grillplaat te plaatsen, zodat je moeiteloos een sappige biefstuk met gegrilde groenten op tafel zet. Deze kookplaat is niet alleen krachtig, maar ook snel. Met de boostfunctie kun je een pan met water of je verse saus razendsnel aan de kook brengen. En dankzij de handige timer hoef je je geen zorgen te maken over te lang gekookte pasta of te zachte groenten. Met de slider functie kun je gemakkelijk een van de 15 kookstanden instellen, zodat je altijd de perfecte temperatuur hebt voor jouw gerechten. En als je eenmaal klaar bent met koken, kun je gebruik maken van de warmhoudfunctie om je eten warm te houden zonder dat het aanbrandt. Met de Samsung NZ64B5046FK/U1 geniet je van een unieke kookervaring. Deze inbouw inductie kookplaat is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke en moderne design past hij perfect in elke keuken. Dus laat je creativiteit de vrije loop en bereid de meest heerlijke gerechten met gemak op deze innovatieve kookplaat.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één groot gebied of als 2 aparte gebieden. Met een hoogwaardige kookkwaliteit heb je vele opties voor het bereiden van maaltijden. De automatische sudderfunctie zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een braadsensor om de exacte temperatuur te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NZ64B5046FK/U1

Bekijk of de Samsung NZ64B5046FK/U1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NZ64B5046FK/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!