1. Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex

Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex NV7B5755SAS/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. 

Specificaties Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B5755SAS/U1

Over Samsung NV7B5755SAS/U1

Met de Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex kun je nu twee maaltijden tegelijkertijd bereiden. Stel je voor dat je jouw favoriete lasagne in het ene gedeelte plaatst, terwijl je tegelijkertijd een heerlijke crème brûlée in het andere gedeelte bereidt. Het beste van alles is dat beide ruimtes afzonderlijk instelbaar zijn, met een temperatuurverschil van maar liefst 50 graden. Hierdoor kun je verschillende gerechten perfect tegelijkertijd klaarmaken. Wat deze oven nog fantastischer maakt, is de plaat in het midden die voorkomt dat geuren en smaken zich vermengen. Dus maak je geen zorgen dat je lasagne de delicate smaak van je crème brûlée zal aantasten. En als je een grote taart wilt bakken, hoef je alleen maar de plaat te verwijderen en je hebt een enkele grote ovenruimte tot je beschikking. Maar dat is nog niet alles. De Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex wordt geleverd met een handige stoomschaal, waarmee je groenten op een gezonde manier kunt bereiden. Vul de schaal eenvoudig met water en geniet van smaakvolle en voedzame groenten. En om het allemaal nog beter te maken, beschikt deze oven ook over een pyrolyse reinigingssysteem. Dit betekent dat de oven al het vuil en vet verbrandt, waardoor jij minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer tijd hebt om te genieten van je heerlijk bereide ma.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kan je zelf bepalen welk deel van de oven je gebruikt, wat zorgt voor tijd- en energiebesparing. De oven is erg eenvoudig te bedienen, dankzij het hoogwaardige gebruiksgemak. Met het pyrolyse schoonmaaksysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex

Bekijk of de Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B5755SAS/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!