1. blackfriday
  2. Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex NV7B5655SCK/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. 

Specificaties Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B5655SCK/U1

Over Samsung NV7B5655SCK/U1

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex is een revolutionaire inbouw oven die ervoor zorgt dat je twee verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden, met een temperatuurverschil van maar liefst 50 graden. Met de twee afzonderlijke ovenruimtes hoef je nooit meer te wachten op de ene maaltijd om de andere te kunnen bereiden. Deze innovatieve oven is voorzien van een speciale plaat in het midden, die ervoor zorgt dat geuren en smaken niet vermengen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een heerlijke lasagne bereiden in de ene ovenruimte, terwijl je tegelijkertijd een sappige kip aan het braden bent in de andere ruimte. En als je extra ruimte nodig hebt, kun je de plaat eenvoudig verwijderen en de hele ovenruimte gebruiken voor het bereiden van grote gerechten, zoals een smakelijke kalkoen voor het kerstdiner. Wat deze oven echt bijzonder maakt, is het feit dat hij is uitgerust met maar liefst 40 automatische programma's. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te raden welke instellingen je moet gebruiken voor jouw favoriete gerechten. Of je nu een pizza wilt bakken, een soufflé wilt maken of een heerlijke taart wilt bereiden, met slechts een druk op de knop kies je het juiste programma en de oven doet de rest. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de pyrolyse-functie kan de oven.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf bepalen welk deel van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. De oven is zeer eenvoudig te bedienen dankzij eersteklas gebruiksgemak. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex

Bekijk of de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B5655SCK/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!