1. Samsung NV7B4540VAS/U1

Samsung NV7B4540VAS/U1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B4540VAS/U1 NV7B4540VAS/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B4540VAS/U1. 

Specificaties Samsung NV7B4540VAS/U1
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B4540VAS/U1

Over Samsung NV7B4540VAS/U1

De Samsung NV7B4540VAS/U1 is een veelzijdige oven met twee aparte ovenruimtes. Je kunt de ruimtes afzonderlijk van elkaar gebruiken of tegelijkertijd, afhankelijk van je behoeften. Met de handige Flexible Door functie kun je bijvoorbeeld het bovenste gedeelte van de oven gebruiken voor het bakken van heerlijke chocolademuffins, terwijl je tegelijkertijd de onderste ruimte gebruikt voor andere gerechten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Deze oven wordt geleverd met een handige stoomschaal, waarmee je knapperige afbakbroodjes en gezonde ovengroente kunt bereiden. Daarnaast is de oven uitgerust met de innovatieve Air Sous Vide functie, die gebruik maakt van geavanceerde sensoren om je maaltijden gelijkmatig te bereiden en heerlijk mals te houden. Met deze functie kun je genieten van perfect gegaarde varkenshaas of gehaktbrood, zonder enige moeite. Een ander groot voordeel van de Samsung NV7B4540VAS/U1 is de zelfreinigende functie. Door middel van hydrolyse reinigt de oven zichzelf, waardoor je na het koken alleen nog maar de laatste restjes hoeft weg te vegen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de oven altijd schoon en fris is. Bovendien kun je met de SmartThings app van Samsung extra recepten ontdekken en genieten van de voordelen van SmartThings Cooking. Kortom, met de Samsung NV7B4540VAS/U1 haal je een veelzijdige.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kan je zelf bepalen welk deel van de oven je gebruikt, wat tijd en energie bespaart. De oven is heel eenvoudig te bedienen, dankzij het gebruiksgemak van topklasse. Met het hydrolyse reinigingssysteem laat de oven vuil loskomen door middel van stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B4540VAS/U1

Bekijk of de Samsung NV7B4540VAS/U1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B4540VAS/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!