1. blackfriday
  2. Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex NV7B4540VAK/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. 

Specificaties Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B4540VAK/U1

Over Samsung NV7B4540VAK/U1

Met de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven kunt u gemakkelijk een taart met boven- en onderwarmte bereiden, terwijl u tegelijkertijd een pizza met onderwarmte maakt. Deze oven is uniek doordat hij is opgedeeld in twee onafhankelijke ovens, waardoor u twee totaal verschillende gerechten kunt bereiden zonder dat ze elkaar beïnvloeden. Met de Dual Cook Flex oven hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gerecht onderin de oven warmte verliest wanneer het gerecht bovenin klaar is. U kunt namelijk slechts de helft van de ovendeur openen, zodat de warmte behouden blijft. Daarnaast kunt u de middenplaat verwijderen om één groot gerecht te bereiden in plaats van twee kleine gerechten. Om het kookproces nog gemakkelijker te maken, kunt u kiezen voor een automatisch programma. De oven selecteert dan automatisch de juiste tijdsduur en temperatuur voor uw gerecht. Dit zorgt ervoor dat uw gerechten altijd perfect bereid worden. Met de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven wordt koken een eitje!

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kan je zelf bepalen welk deel van de oven je gebruikt, wat je tijd en energie bespaart. De oven is zeer eenvoudig te bedienen dankzij eersteklas gebruiksgemak. Met het hydrolyse reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex

Bekijk of de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B4540VAK/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!