1. blackfriday
  2. Samsung NV7B41207CS/U1

Samsung NV7B41207CS/U1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NV7B41207CS/U1 NV7B41207CS/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NV7B41207CS/U1. 

Specificaties Samsung NV7B41207CS/U1
MerkSamsung
FabrikantcodeNV7B41207CS/U1

Over Samsung NV7B41207CS/U1

De Samsung NV7B41207CS/U1 is een solo oven die je gemakkelijk schoon kunt maken dankzij de katalytische wanden. Deze wanden zorgen ervoor dat vet en vuil worden verbrand rond 200 graden Celsius, waardoor je na afloop alleen nog de bodem, deur en roosters hoeft schoon te maken. Met een inhoud van 76 liter biedt deze oven voldoende ruimte om grote gerechten zoals kalkoenen of gehaktbrood te bereiden. Bovendien is het uitnemen van je gerecht een eitje dankzij de telescopische rails. Met de 40 automatische kookprogramma's van de Samsung NV7B41207CS/U1 hoef je je geen zorgen te maken over de juiste instellingen voor jouw maaltijd. Deze oven neemt je namelijk het werk uit handen en zorgt ervoor dat je gerechten perfect worden bereid. En als je even geen inspiratie hebt, kun je altijd de SmartThings app van Samsung raadplegen. Deze handige app geeft je niet alleen nieuwe recepten, maar maakt ook gelijk een boodschappenlijstje voor de ingrediënten die je nog in huis mist. Zo ben je altijd goed voorbereid en kun je met gemak de meest heerlijke gerechten op tafel zetten.

Pluspunten
  • Kies een van de 40 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen selecteren voor jouw gerecht. Je kunt de oven eenvoudig bedienen dankzij zijn eersteklas gebruiksgemak. Met behulp van de telescopische rail kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te verbranden.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NV7B41207CS/U1

Bekijk of de Samsung NV7B41207CS/U1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NV7B41207CS/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!