1. Samsung NQ5B5763DBK/U1

Samsung NQ5B5763DBK/U1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung NQ5B5763DBK/U1 NQ5B5763DBK/U1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung NQ5B5763DBK/U1. 

Specificaties Samsung NQ5B5763DBK/U1
MerkSamsung
FabrikantcodeNQ5B5763DBK/U1

Over Samsung NQ5B5763DBK/U1

Met de Samsung NQ5B5763DBK kun je genieten van heerlijk krokante frietjes of aardappelkroketjes. Dankzij de AirFry functie wordt je gerecht rondom knapperig verwarmd. Maar deze inbouw combi oven biedt nog veel meer mogelijkheden. Op zondagochtend kun je genieten van knapperige broodjes en croissants door de stoomschaal met water te vullen en deze onderin de oven te plaatsen. Hiermee kun je ook je ovengroente stomen, zodat je de smaak en vitamines behoudt. Met een ruime inhoud van 40 liter kun je grote ovenschalen met kip of lasagne gemakkelijk kwijt. Wil je een extra knapperige laag kaas op je gerecht? Gebruik dan de grillfunctie van deze oven. En wanneer je je gerecht in de oven schuift, sluit de zachtsluitende deur gemakkelijk en geruisloos. Met de Samsung NQ5B5763DBK geniet je van de perfecte combinatie van krokante gerechten en behoud van smaak en vitamines. Deze veelzijdige inbouw combi oven biedt alles wat je nodig hebt voor heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • Met AirFry frituur je friet in de oven met slechts één theelepel olie. Kies een van de 25 automatische programma's en de oven stelt de juiste instellingen in voor jouw gerecht. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, zo bereik je precies de juiste temperatuur.

Minpunten
  • De oven heeft geen uitschuifbare rails waarmee je je gerecht uit de oven kunt halen zonder je te verbranden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung NQ5B5763DBK/U1

Bekijk of de Samsung NQ5B5763DBK/U1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung NQ5B5763DBK/U1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!