1. Samsung BRB30705EWW

Samsung BRB30705EWW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung BRB30705EWW BRB30705EWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung BRB30705EWW. 

Specificaties Samsung BRB30705EWW
MerkSamsung
FabrikantcodeBRB30705EWW/EF

Over Samsung BRB30705EWW/EF

Met de Samsung BRB30705EWW/EF heb je altijd de beste omstandigheden om je verse producten te bewaren, dankzij het geavanceerde Twin Cooling Plus systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de etensgeuren zich niet met elkaar mengen, waardoor je verse producten hun smaak en aroma behouden. Of je nu boodschappen doet voor 3 of 4 personen, deze inbouw koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte om al je producten op te bergen. Een groot voordeel van de Samsung BRB30705EWW/EF is het No Frost systeem, waardoor je het vriesvak nooit meer hoeft te ontdooien. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Daarnaast kun je deze koelkast ook plaatsen in een niet verwarmde ruimte, zoals een schuur of garage, zolang de omgevingstemperatuur niet lager is dan 10 graden Celsius. Naast al deze geweldige functies, heeft de Samsung BRB30705EWW/EF ook een zeer laag geluidsniveau van slechts 35 decibel. Je zult nauwelijks merken dat de koelkast aanstaat, waardoor je ongestoord kunt genieten van je rustige omgeving. Kortom, met de Samsung BRB30705EWW/EF haal je een stijlvolle en geavanceerde koel-vriescombinatie in huis die voldoet aan al je behoeften op het gebied van voedselopslag.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, is het bijna onhoorbaar dat hij aanstaat. Vlees en vis blijven langer vers in de vershoudzone.

Minpunten
  • Heeft een vrij kleine vriesruimte van 74 liter in vergelijking met anderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung BRB30705EWW

Bekijk of de Samsung BRB30705EWW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung BRB30705EWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!