1. Samsung BRB26713DWW/EF

Samsung BRB26713DWW/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung BRB26713DWW/EF BRB26713DWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung BRB26713DWW/EF. 

Specificaties Samsung BRB26713DWW/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeBRB26713DWW/EF

Over Samsung BRB26713DWW/EF

De Samsung BRB26713DWW/EF is een innovatieve inbouw koel-vriescombinatie die je keuken niet alleen stil houdt, maar ook voorziet van een modern design. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden, zelfs niet in een open keuken. Je kunt genieten van een rustige en vredige omgeving terwijl je maaltijden bereidt. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met een handige vershoudzone waarin je vlees en vis kunt bewaren op een constante temperatuur van 0 graden Celsius. Hierdoor blijven je delicate visgerechten en malse vleesstukken langer vers en behouden ze hun heerlijke smaak. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie in de koelkast is het overal even koud, wat betekent dat je je favoriete kaas boven of onder in de koelkast kunt plaatsen zonder je zorgen te maken over temperatuurverschillen. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze koel-vriescombinatie is het No Frost-systeem. Dit betekent dat er geen ijslaag op de zijwanden of je eten ontstaat, waardoor je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan het ontdooien van je vriezer. Je kunt je volledig richten op het genieten van je favoriete gerechten en het kijken van je favoriete series. Met de Samsung BRB26713DWW/EF heb je de vrijheid om te doen waar je van houdt, zonder je zorgen te.

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Het heeft een relatief kleine vriesruimte van 74 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung BRB26713DWW/EF

Bekijk of de Samsung BRB26713DWW/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung BRB26713DWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!