1. Samsung BRB26705EWW/EF

Samsung BRB26705EWW/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung BRB26705EWW/EF BRB26705EWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung BRB26705EWW/EF. 

Specificaties Samsung BRB26705EWW/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeBRB26705EWW/EF

Over Samsung BRB26705EWW/EF

De Samsung BRB26705EWW/EF biedt je de flexibiliteit om het interieur naar jouw wensen aan te passen. Met de SmartSpace deurvakken kun je gemakkelijk de indeling van de vakken veranderen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Dankzij het SpaceMax ontwerp kun je moeiteloos de boodschappen van 3 of 4 personen bewaren, zonder dat de koel-vriescombinatie veel ruimte in beslag neemt. Met het All Around Cooling systeem blijft de temperatuur in de koelruimte constant, waardoor je etenswaren langer vers blijven en je minder voedsel hoeft weg te gooien. Daarnaast kun je met de supervriesfunctie snel grote hoeveelheden voedsel invriezen, terwijl de vriesruimte op de juiste temperatuur blijft om te voorkomen dat ingevroren producten ontdooien. Met het No Frost systeem blijven jouw pizzadozen in de 3 vrieslades vrij van ijs, waardoor je de koel-vriescombinatie niet hoeft te ontdooien en deze energiezuinig blijft. Met de Samsung BRB26705EWW/EF haal je een veelzijdige inbouw koel-vriescombinatie in huis die niet alleen aanpasbaar is aan jouw behoeften, maar ook zorgt voor optimale bewaarcondities en energie-efficiëntie. Geniet van een georganiseerde indeling, constante koeltemperatuur en een ijsvrije vriesruimte, terwijl je tegelijk.

Pluspunten
  • Dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat het aan is. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Heeft relatief weinig vriesruimte, namelijk 74 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung BRB26705EWW/EF

Bekijk of de Samsung BRB26705EWW/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung BRB26705EWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!