1. blackfriday
  2. Samsung BRB26602FWW/EF

Samsung BRB26602FWW/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung BRB26602FWW/EF BRB26602FWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung BRB26602FWW/EF. 

Specificaties Samsung BRB26602FWW/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeBRB26602FWW/EF

Over Samsung BRB26602FWW/EF

De Samsung BRB26602FWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 4 personen. Met een ruime koelinhoud van 193 liter is er voldoende plek om al je boodschappen vers te houden. Dankzij het innovatieve SpaceMax ontwerp neemt de koelkast niet veel ruimte in beslag, waardoor je meer ruimte hebt in je keuken. Het All Around Cooling systeem zorgt ervoor dat de koeltemperatuur constant blijft in de hele koelkast. Dit voorkomt dat bepaalde delen van de koelkast warmer worden dan andere, waardoor je minder eten verspilt. Het flessenplateau is perfect voor het bewaren van frisdrank en waterflessen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze wegrollen en ze nemen minimale ruimte in beslag. Het ruime vriesgedeelte van 74 liter bestaat uit 2 vriesvakken en één lade. Met het supervriesfunctie kun je snel grote hoeveelheden voedsel invriezen, zonder dat dit invloed heeft op de temperatuur van de andere producten in de vriezer. En dankzij het handige No Frost systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Kortom, de Samsung BRB26602FWW/EF is de ideale koel-vriescombinatie voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, gemak en efficiëntie.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel merk je bijna niet dat hij aan is. Met No Frost hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het een niet-energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung BRB26602FWW/EF

Bekijk of de Samsung BRB26602FWW/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung BRB26602FWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!