1. Sage the Smart Waffle Pro

Sage the Smart Waffle Pro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Smart Waffle Pro SWM620BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Smart Waffle Pro. 

Specificaties Sage the Smart Waffle Pro
MerkSage
FabrikantcodeSWM620BSS4EEU1

Over Sage SWM620BSS4EEU1

Met de Sage The Smart Waffle Pro maak je met één druk op de knop de lekkerste wafels. Of je nu houdt van Belgische, klassieke, chocolade of buttermilk wafels, dit wafelijzer heeft automatische programma's voor al deze varianten. De temperatuur en tijd zijn al vooraf ingesteld, dus je hoeft alleen maar te wachten tot de wafels klaar zijn. Wil je liever een lichtere of donkerdere wafel? Geen probleem! Met de handige draaiknop pas je eenvoudig de instellingen aan naar jouw voorkeur. En als je helemaal creatief wilt zijn, kan je gebruik maken van het vijfde programma waarbij je zelf de instellingen kunt bepalen. Zo bak je de wafels helemaal naar jouw smaak. Je hoeft niet constant de tijd in de gaten te houden, want de Sage The Smart Waffle Pro is uitgerust met een handige timer. Met een snelle blik zie je hoe lang het nog duurt voordat de wafels klaar zijn. En als de wafels eenmaal klaar zijn, hoor je een piepsignaal. Zo hoef je niet in de buurt van het wafelijzer te blijven en kan je ondertussen het aanrecht opruimen of een heerlijk kopje koffie zetten. Met de Sage The Smart Waffle Pro wordt wafels bakken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met de automatische programma's maakt u met één druk op de knop 4 soorten wafels. U stelt de knapperigheid eenvoudig in met de draaiknop. Dankzij de timer weet u precies wanneer uw wafel klaar is.

Minpunten
  • Om ze eenvoudig te kunnen reinigen, zijn de wafelplaten niet uitneembaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Smart Waffle Pro

Bekijk of de Sage the Smart Waffle Pro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SWM620BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!