1. blackfriday
  2. Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel

Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel SCG820BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel. 

Specificaties Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BTR4EEU1

Over Sage SCG820BTR4EEU1

De Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel is een revolutionaire bonenmaler die gemak en veelzijdigheid biedt. Met het handige display kun je eenvoudig de maaltijd, maalstand en het aantal porties dat je maalt aflezen. Bovendien wordt op het display aangegeven welke grofheid ideaal is voor elk type koffie, waardoor je snel een goede start hebt bij het perfectioneren van de juiste maalstand. Naast het gebruiksgemak wordt de bonenmaler geleverd met een grote portafilterhouder, een kleine portafilterhouder en een maalbak met deksel. Hierdoor kun je niet alleen koffie malen voor een enkele of dubbele espresso, maar ook een grotere hoeveelheid gemalen koffie bewaren. Dit is vooral handig als je filterkoffie zet. Bovendien biedt de bonenmaler maar liefst 60 maalstanden, waardoor je de maalgraad zeer nauwkeurig kunt instellen en volledige controle hebt over het eindresultaat van je koffie. Met de Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel geniet je niet alleen van de perfect gemalen koffie, maar ook van een gebruiksvriendelijke ervaring en veelzijdigheid in het malen en bewaren van je favoriete koffie.

Pluspunten
  • Met de 60 verschillende maalstanden heb je veel controle over de korreligheid van het gemalen koffie. Op het scherm kan je gemakkelijk de tijd van het malen, de maalstand en de hoeveelheid koffie die gemalen moet worden, aflezen. De koffiemolen geeft aan voor welke soort koffie elke maalstand geschikt is, waardoor je eenvoudig de juiste maalstand kunt kiezen.

Minpunten
  • Door het grote formaat neemt de koffiemolen wel wat ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel

Bekijk of de Sage The Smart Grinder Pro Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!