1. blackfriday
  2. Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel

Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel SCG820BST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BST4EEU1

Over Sage SCG820BST4EEU1

De Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel is een slimme en stijlvolle bonenmaler die gemakkelijk te gebruiken is. Met het handige display kun je eenvoudig de tijd van het malen, de maalstand en het aantal porties aflezen. Daarnaast geeft het display ook aan welke grofheid geschikt is voor verschillende soorten koffie. Dit is erg handig, omdat je zo snel kunt beginnen met het vinden van de perfecte maalstand. Bij deze bonenmaler worden een grote portafilterhouder, een kleine portafilterhouder en een maalbak met deksel meegeleverd. Hierdoor kun je niet alleen koffie malen voor een enkele of dubbele espresso, maar ook een grotere hoeveelheid gemalen koffie bewaren. Dit is vooral handig als je filterkoffie wilt zetten. Bovendien kun je met de 60 maalstanden de maalgraad zeer nauwkeurig instellen, waardoor je veel controle hebt over het eindresultaat. Met de Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en veelzijdige bonenmaler die je helpt om de perfecte kop koffie te zetten. De strakke zwarte roestvrijstalen behuizing voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Dus of je nu een beginnende koffieliefhebber bent of een ervaren barista, deze bonenmaler is de ideale partner voor het malen van je favoriete koffiebonen.

Pluspunten
  • Dankzij de 60 verschillende maalstanden heb je veel controle over de grofheid van de koffiemaling. Op het scherm kun je gemakkelijk de maaltijd, de maalinstelling en de hoeveelheid te malen koffie aflezen. De molen geeft aan welke maalstand geschikt is voor welke soort koffie, zodat je eenvoudig de juiste maalstand kunt kiezen.

Minpunten
  • Door het grote formaat neemt de koffiemolen wel wat ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Smart Grinder Pro Black Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!