1. blackfriday
  2. Sage The Smart Grinder Pro

Sage The Smart Grinder Pro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Smart Grinder Pro SCG820BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Smart Grinder Pro. 

Specificaties Sage The Smart Grinder Pro
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BSS4EEU1

Over Sage SCG820BSS4EEU1

De The Smart Grinder Pro is een innovatieve en veelzijdige bonenmaler die gemakkelijk te gebruiken is. Met het handige display kun je eenvoudig de maaltijd, maalstand en het aantal porties aflezen. Daarnaast toont het display ook welke grofheid het meest geschikt is voor verschillende soorten koffie. Dit is uiterst praktisch, omdat je hiermee snel een startpunt hebt om de perfecte maalstand te vinden. Deze bonenmaler wordt geleverd met een grote portafilterhouder, een kleine portafilterhouder en een maalbak met deksel. Hierdoor kun je niet alleen koffie malen voor een enkele of dubbele espresso, maar kun je ook een grotere hoeveelheid gemalen koffie malen en bewaren. Dit is vooral handig als je filterkoffie zet. Met maar liefst 60 maalstanden kun je de maalgraad zeer nauwkeurig instellen, waardoor je veel controle hebt over het eindresultaat. Bovendien heeft de The Smart Grinder Pro een stijlvol design dat in elke keuken past. De bonenmaler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten. Met deze bonenmaler kun je moeiteloos genieten van de perfect gemalen koffie, precies naar jouw smaak.

Pluspunten
  • Dankzij de 60 maalstanden heb je veel controle over de grofheid van het malen. Op het display kun je gemakkelijk de maaltijd, de maalstand en de hoeveelheid te malen koffie aflezen. De maler geeft aan welke maalstand geschikt is voor welke koffie, zodat je eenvoudig de juiste maalstand kunt kiezen.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt wel wat ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Smart Grinder Pro

Bekijk of de Sage The Smart Grinder Pro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!