1. blackfriday
  2. Sage The Precision Brewer Thermal

Sage The Precision Brewer Thermal Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Precision Brewer Thermal SDC450BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Precision Brewer Thermal. 

Specificaties Sage The Precision Brewer Thermal
MerkSage
FabrikantcodeSDC450BSS4EEU1

Over Sage SDC450BSS4EEU1

De Sage The Precision Brewer Thermal is het perfecte filterapparaat voor de echte fijnproever en koffieliefhebber. Met behulp van het overzichtelijke display kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende brouwprogramma's, namelijk; Gold, Fast, Strong, My Brew, Pour Over of Cold Brew. Ga je voor 'Gold', dan zet je koffie volgens de hoogste standaarden van de SCA, een gecertificeerde koffiebrouwer. Ben je meer een avontuurlijke koffiedrinker? Dan kun je met behulp van het programma 'My Brew' de doorlooptijd, waterdoorstroming en bereidingstemperatuur volledig naar jouw wensen aanpassen. Hierdoor zet je altijd een kopje filterkoffie dat precies smaakt zoals jij het liefste drinkt. Niet alleen in de winter kun je optimaal genieten van deze geweldige koffiemachine, maar ook in de zomer. Met het speciale programma voor ijskoffie kun je namelijk de meest verfrissende drankjes bereiden. Daarnaast zorgt het unieke verwarmingssysteem met thermospoel ervoor dat het water van de hoogste kwaliteit is, waardoor de koffiesmaak nog verfijnder wordt. Het is tijd om jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen met de Sage The Precision Brewer Thermal.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je gemakkelijk de kan meeneemt naar de ontbijttafel. Je hebt de keuze uit 6 programma's om verschillende soorten koffie te zetten. Met behulp van My Brew pas je de temperatuur, doorlooptijd en waterhoeveelheid precies aan naar jouw smaak.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat jij wilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Precision Brewer Thermal

Bekijk of de Sage The Precision Brewer Thermal mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SDC450BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!