1. Sage The Precision Brewer Glass

Sage The Precision Brewer Glass Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Precision Brewer Glass SDC400BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Precision Brewer Glass. 

Specificaties Sage The Precision Brewer Glass
MerkSage
FabrikantcodeSDC400BSS4EEU1

Over Sage SDC400BSS4EEU1

De Sage The Precision Brewer Glass is het ultieme filterapparaat voor de veeleisende koffieliefhebber. Met zijn strakke design en geavanceerde functionaliteiten biedt dit apparaat een unieke koffie-ervaring. Dankzij het handige display kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende brouwprogramma's, waaronder Gold, Fast, Strong, My Brew, Pour Over en Cold Brew. Met het 'Gold' programma zet je koffie volgens de hoge standaarden van de SCA, een gecertificeerde koffiebrouwer. Maar als echte avonturier wil je misschien zelf experimenteren. Dat kan met de 'My Brew' functie. Hiermee kun je de doorlooptijd, de doorstroming van het water en de bereidingstemperatuur helemaal naar jouw smaak aanpassen. Zo creëer je een kop filterkoffie die perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. En ook aan de zomerse dagen is gedacht. Met het speciale programma voor ijskoffie kun je op warme dagen genieten van een heerlijk verfrissende koele koffie. Bovendien zorgt het verwarmingssysteem met thermospoel voor extra zuiver water, wat resulteert in een verfijnde en pure koffiesmaak. Kortom, met de Sage The Precision Brewer Glass haal je een veelzijdig en hoogwaardig filterapparaat in huis waarmee je keer op keer kunt genieten van de perfect gezette kop koffie.

Pluspunten
  • Je hebt de keuze uit 6 programma's om verschillende soorten koffie te zetten. De koffie blijft op temperatuur dankzij het warmhoudrooster. Met My Brew kan je exact de temperatuur, doorlooptijd en waterhoeveelheid aanpassen naar jouw smaak.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat jij wilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Precision Brewer Glass

Bekijk of de Sage The Precision Brewer Glass mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SDC400BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!