1. blackfriday
  2. Sage the Oracle Touch Stainless Steel

Sage the Oracle Touch Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Oracle Touch Stainless Steel SES990BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Oracle Touch Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Oracle Touch Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES990BSS4EEU1

Over Sage SES990BSS4EEU1

Geniet van het gemak en de snelheid van de Sage the Oracle Touch Stainless Steel bij het bereiden van de perfecte melkspecialiteit. Dankzij het overzichtelijke touchscreen display kunt u kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, zoals een heerlijke flat white. Deze slimme espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie, die direct in de filterdrager terechtkomt. Vervolgens wordt de koffie met de juiste druk aangedrukt. Plaats het roestvrijstalen kannetje met melk onder de stoompijp, zodat deze de melk op de ideale temperatuur kan verwarmen en opschuimen. De dubbele boiler zorgt voor een extra snelle verwarming van de zetgroep en de stoompijp. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID-temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft, waardoor u altijd verzekerd bent van een perfect resultaat. Met de Sage the Oracle Touch Stainless Steel kunt u dus met vertrouwen genieten van een heerlijke flat white die perfect op smaak is. Laat deze hoogwaardige espressomachine uw nieuwe favoriete metgezel worden bij het bereiden van uw favoriete koffiespecialiteiten.

Pluspunten
  • Je zet gemakkelijker koffie dan bij andere pistonmachines, aangezien de machine automatisch koffie maalt, aandrukt en melk opschuimt. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu. Vanwege de topkwaliteit in de bouw heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het roestvrijstalen binnenwerk is minder goed bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk en daardoor minder duurzaam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Oracle Touch Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Oracle Touch Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES990BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!