1. Sage the Oracle Touch Black Truffel

Sage the Oracle Touch Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Oracle Touch Black Truffel SES990BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Oracle Touch Black Truffel. 

Specificaties Sage the Oracle Touch Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSES990BTR4EEU1

Over Sage SES990BTR4EEU1

Met de Sage the Oracle Touch Black Truffel wordt het bereiden van de perfecte melkspecialiteit niet alleen gemakkelijk, maar ook razendsnel. Dankzij het overzichtelijke touchscreen display kun je kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, zoals bijvoorbeeld een flat white. Deze slimme espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie, die direct in de filterdrager terechtkomt. Vervolgens wordt de koffie met de juiste druk aangestampt. Plaats het roestvrijstalen kannetje met melk onder de stoompijp, zodat deze de melk op de juiste temperatuur kan verwarmen en opschuimen. Door de dubbele boiler wordt de zetgroep en de stoompijp extra snel verwarmd. Tijdens het koffiezetten zorgt de ingebouwde PID-temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw flat white heerlijk zal smaken. Met de Sage the Oracle Touch Black Truffel geniet je niet alleen van de perfecte melkspecialiteit, maar ook van het gebruiksgemak en de snelheid waarmee deze espressomachine werkt. Het elegante design en de zwarte truffelkleur voegen een stijlvolle touch toe aan je keuken. Bovendien is deze machine uitgerust met een automatische reinigingsfunctie, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Haal het beste uit je koffie-ervaring met de Sage the Oracle Touch Black Truffel.

Pluspunten
  • Je maakt makkelijker koffie met deze pistonmachine dan met andere, omdat de machine automatisch koffiebonen maalt, aandrukt en melk opschuimt. Via het touchscreen kleurendisplay kan je de espressomachine eenvoudig bedienen via een uitgebreid menu. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft deze machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het roestvrijstalen binnenwerk is minder goed bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk en daardoor minder duurzaam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Oracle Touch Black Truffel

Bekijk of de Sage the Oracle Touch Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES990BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!