1. Sage the Oracle Touch Black Stainless

Sage the Oracle Touch Black Stainless Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Oracle Touch Black Stainless SES990BST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Oracle Touch Black Stainless. 

Specificaties Sage the Oracle Touch Black Stainless
MerkSage
FabrikantcodeSES990BST4EEU1

Over Sage SES990BST4EEU1

Met de Sage the Oracle Touch Black Stainless wordt het bereiden van de romigste melkspecialiteiten niet alleen eenvoudig, maar ook razendsnel. Dankzij het overzichtelijke touchscreen display kun je kiezen uit een scala aan heerlijke koffiespecialiteiten, waaronder de populaire flat white. Deze slimme espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie, die direct in de filterdrager terechtkomt. Vervolgens wordt de koffie met de perfecte druk aangedrukt, voor een optimaal smaakresultaat. Plaats simpelweg het roestvrijstalen kannetje met melk onder de stoompijp, en deze verwarmt en schuimt de melk automatisch op de juiste temperatuur op. Dankzij de dubbele boiler wordt zowel de zetgroep als de stoompijp extra snel opgewarmd, zodat je binnen no-time van je koffie kunt genieten. Tijdens het zetproces zorgt de ingebouwde PID-temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft, waardoor je altijd verzekerd bent van een perfect gebalanceerde flat white die heerlijk smaakt. Met de Sage the Oracle Touch Black Stainless haal je niet alleen een stijlvolle espressomachine in huis, maar ook een slimme partner die je helpt om de meest heerlijke melkspecialiteiten te bereiden. Geniet van de luxe van een topkwaliteit koffiezetapparaat dat met één druk op de knop de lekkerste koffie voor je klaarmaakt.

Pluspunten
  • Je maakt makkelijker koffie met deze espressomachine dan met andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aandrukt en melk opschuimt. Je bedient de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu op het touchscreen kleurendisplay. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft deze machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het roestvrijstalen binnenwerk is minder goed bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk en daarom minder duurzaam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Oracle Touch Black Stainless

Bekijk of de Sage the Oracle Touch Black Stainless mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES990BST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!