1. blackfriday
  2. Sage the Oracle Stainless Steel

Sage the Oracle Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Oracle Stainless Steel SES980BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Oracle Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Oracle Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES980BSS4EEU1

Over Sage SES980BSS4EEU1

De Sage the Oracle Stainless Steel is dé perfecte koffiemachine voor liefhebbers van gemak en kwaliteit. Met deze machine hoef je geen barista te zijn om een heerlijke kop koffie te zetten. De machine maalt automatisch de koffiebonen, doseert de juiste hoeveelheid en drukt de gemalen koffie aan in de filterdrager. Dit zorgt voor een perfecte extractie en een heerlijke, volle smaak. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het opschuimen van melk. De Sage the Oracle Stainless Steel heeft een ingebouwd melkkannetje dat automatisch de melk opstoomt. Hierdoor wordt het maken van een cappuccino of latte macchiato een fluitje van een cent. Met het dubbele verwarmingssysteem kun je tegelijkertijd een espresso zetten en de melk opschuimen, waardoor je binnen een minuut kunt genieten van een verse kop koffie. Met de flexibele shots kun je zelf bepalen hoeveel espresso je wilt zetten. Je kunt kiezen tussen 1 of 2 shots espresso, of je kunt handmatig bepalen hoeveel espresso er in je kopje terecht komt. Daarnaast is er ook een handige One Touch Americano functie, waarmee je met één druk op de knop een dubbele espresso kunt zetten die vervolgens wordt aangelengd met heet water. Zo kun je eenvoudig genieten van een heerlijke americano. Kortom, met de Sage the Oracle Stainless Steel maak je eenvoudig en snel de perfecte kop koffie, precies naar jouw smaak.

Pluspunten
  • Je maakt gemakkelijker koffie dan bij andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aanduwt en melk opschuimt. Hij heeft een langere levensduur dan andere pistonmachines dankzij de topklasse bouwkwaliteit. Je koffie verbrandt niet door de ingebouwde temperatuurregelaar, waardoor het goed smaakt.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen aanraakscherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Oracle Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Oracle Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES980BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!