1. Sage the Oracle Black Truffle

Sage the Oracle Black Truffle Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Oracle Black Truffle SES980BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Oracle Black Truffle. 

Specificaties Sage the Oracle Black Truffle
MerkSage
FabrikantcodeSES980BTR4EEU1

Over Sage SES980BTR4EEU1

De Sage the Oracle Black Truffle is een revolutionaire koffiemachine die jouw ochtendroutine vereenvoudigt. Met automatische maal-, doseer- en tampfuncties hoef je je geen zorgen te maken over het perfect bereiden van je koffie. Daarnaast stoomt deze machine ook automatisch melk op, waardoor je cappuccino's en lattes binnen enkele minuten klaar zijn. Met het dubbele verwarmingssysteem kun je gelijktijdig een espresso zetten en melk opschuimen, waardoor je snel kunt genieten van een heerlijke verse kop koffie. Dankzij de flexibele shots kun je kiezen tussen 1 of 2 shots espresso, of je kunt handmatig bepalen hoeveel espresso er in je kopje terechtkomt. De One Touch Americano-functie maakt het ook mogelijk om eenvoudig een dubbele espresso te maken die vervolgens wordt aangelengd met heet water via de heetwateruitloop. Met de Sage the Oracle Black Truffle maak je niet alleen de perfecte kop koffie, maar creëer je ook een unieke koffie-ervaring. Geniet van de luxe en het gemak dat deze machine biedt, terwijl je jezelf trakteert op heerlijke koffiecreaties in het comfort van je eigen huis.

Pluspunten
  • Je zet eenvoudiger koffie dan met andere pistonmachines, doordat de machine automatisch koffie maalt, aandrukt en melk opschuimt. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar brandt je koffie niet, waardoor hij goed smaakt.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen touchscreen-display waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Oracle Black Truffle

Bekijk of de Sage the Oracle Black Truffle mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES980BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!