1. blackfriday
  2. Sage The Kitchen Wizz Pro

Sage The Kitchen Wizz Pro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Kitchen Wizz Pro SFP800BAL2EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Kitchen Wizz Pro. 

Specificaties Sage The Kitchen Wizz Pro
MerkSage
FabrikantcodeSFP800BAL2EEU1

Over Sage SFP800BAL2EEU1

Met de Sage The Kitchen Wizz Pro kan je moeiteloos snijden, hakken, raspen en kneden, dankzij de indrukwekkende 3 vultrechters en 8 precisietools. Deze handige accessoires zijn aanpasbaar aan verschillende groentenformaten, waardoor je ingrediënten in lange plakken kunt snijden met behulp van de extra brede vultrechter. Dit maakt het verwerken van groenten niet alleen sneller, maar ook veel gemakkelijker. De mini vultrechter zorgt er daarnaast voor dat dunne ingrediënten, zoals wortels, niet omvallen tijdens het snijden. Met een krachtige motor van 2000 watt is deze machine in staat om zelfs de zwaarste klussen aan te kunnen. Het unieke Quad-messensysteem, bestaande uit 4 messen die op afzonderlijke plekken zitten, zorgt ervoor dat de ingrediënten perfect gehakt worden, zonder dat ze onderin het apparaat gepureerd worden. Daarnaast kan je de machine eenvoudig instellen met behulp van de multidirectionele timer, die zowel op- als af kan tellen. Dit betekent dat je niet naast jouw foodprocessor hoeft te wachten en je je kunt richten op andere taken in de keuken. Met de Sage The Kitchen Wizz Pro haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis. Niet alleen maak je het bereiden van maaltijden een stuk gemakkelijker en sneller, maar je kunt ook vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat. Of.

Pluspunten
  • Dankzij de timer hoef je niet zelf op de tijd te letten. Met een vermogen van 2000 watt kan je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. Je kan de accessoires gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Je past de snelheid niet zo precies aan op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts één stand heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Kitchen Wizz Pro

Bekijk of de Sage The Kitchen Wizz Pro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SFP800BAL2EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!