1. Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes SFP820BAL2EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. 

Specificaties Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes
MerkSage
FabrikantcodeSFP820BAL2EEU1

Over Sage SFP820BAL2EEU1

Met de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes kun je gelijkmatige en consistente geschilde en gesneden ingrediënten bereiden. De handige schilschijf kan tot wel 7 aardappelen tegelijk schillen, waarna het opzetstuk voor blokjes deze aardappelen in schijven of blokjes snijdt. Met de variabele snijschijf kun je kiezen uit maar liefst 24 instellingen om de dikte van de plakjes te bepalen. Dankzij de krachtige 2000 watt motor kan deze foodprocessor zelfs de zwaarste klussen aan. De ingrediënten worden keurig gesneden en komen terecht in de grote kom van de Kitchen Wizz. Het S-vormige gekartelde mes zorgt ervoor dat verschillende soorten ingrediënten snel en consistent worden verwerkt. Met de vultrechter die speciaal is ontworpen voor iedere vorm, kun je nauwkeurige resultaten verwachten. Deze veelzijdige foodprocessor stelt je in staat om in een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Of het nu gaat om het snijden van groenten, aardappelen of andere ingrediënten, de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is de perfecte keukenhulp om jou tijd en moeite te besparen.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde schilschijf is het schillen van aardappelen heel gemakkelijk. Met een vermogen van 2000 watt hak en snijd je ook harde en grove ingrediënten fijn, zoals noten. De accessoires berg je eenvoudig op in de meegeleverde bak.

Minpunten
  • Je past de snelheid niet zo nauwkeurig aan op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts één stand heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Bekijk of de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SFP820BAL2EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!