1. blackfriday
  2. Sage the Fast Slow Pro 6 Liter

Sage the Fast Slow Pro 6 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Fast Slow Pro 6 Liter SPR700BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Fast Slow Pro 6 Liter. 

Specificaties Sage the Fast Slow Pro 6 Liter
MerkSage
FabrikantcodeSPR700BSS4EEU1

Over Sage SPR700BSS4EEU1

De Sage the Fast Slow Pro 6 Liter is de ultieme slowcooker die zorgt voor gemak in de keuken. Met slechts één druk op de knop wordt het koken een fluitje van een cent. Deze slowcooker is uitgerust met geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat de temperatuur en druk in de pan altijd optimaal blijven. Of je nu kiest voor langzaam gegaarde gerechten of juist snelle bereidingen, met de 11 vooraf ingestelde instellingen heb je volop keuze. Met een brede range aan bereidingstijden, variërend van 2 tot 12 uur, kun je naar hartenlust experimenteren met verschillende smaken en texturen. De Sage the Fast Slow Pro 6 Liter biedt je de mogelijkheid om ingrediënten te sauteren, braden of stomen. En het beste van alles is dat je je handen niet brandt tijdens het ontsnappen van de stoom, dankzij het slimme ontwerp. Bovendien kun je jouw favoriete recepten opslaan, zodat je deze eenvoudig kunt herhalen voor een volgende keer. Na een heerlijke maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De losse onderdelen van de Sage the Fast Slow Pro 6 Liter kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Zo kun je zonder gedoe genieten van je gerechten en blijft er meer tijd over om te ontspannen na het koken. Met deze veelzijdige slowcooker haal je een uniek en praktisch apparaat in huis dat je helpt om de meest smaakvolle gerechten te bereiden, zonder.

Pluspunten
  • Met behulp van de automatische programma's stelt de slowcooker automatisch de juiste stand en tijd in om jouw gerecht te garen. De binnenpan kan gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. Met de sauteerfunctie kun je het vlees eerst aanbraden voordat je het langzaam gaart, voor een heerlijk knapperig korstje.

Minpunten
  • De slowcooker heeft geen timer en begint dus direct met koken wanneer je hem aanzet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Fast Slow Pro 6 Liter

Bekijk of de Sage the Fast Slow Pro 6 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SPR700BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!