1. Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Dynamic Duo Stainless Steel SEP920BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Dynamic Duo Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSEP920BSS4EEU1

Over Sage SEP920BSS4EEU1

Met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel heb je als echte koffieliefhebber volledige controle over het gehele koffiezetproces, van de bonen tot aan de perfecte espresso. Dit dynamische duo combineert een koffiemachine en een bonenmaler in één handig apparaat. Beide machines zijn uitgerust met een verlicht display, waardoor je gemakkelijk al je handelingen kunt volgen. Met maar liefst 60 maalinstellingen maalt de bonenmaler de koffiebonen perfect fijn voor de juiste dosering. De bonen worden direct gemalen in de filterdrager. Het portafilter, dat een inhoud heeft van 19-22 gram, is essentieel voor een rijke koffiesmaak van professionele kwaliteit. Dankzij de dubbele boiler kan het koffiezetapparaat tegelijkertijd een espresso zetten en de melk opschuimen. Hierdoor is het water altijd op de juiste temperatuur voor de best mogelijke koffiesmaak. Let op: het vergt enige tijd en geduld om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie zet. Het is namelijk iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Wees echter niet ontmoedigd, want met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel kun je uiteindelijk genieten van verrukkelijke koffie die je helemaal zelf hebt bereid.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je koffiebonen fijn in 60 verschillende maalstanden. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem maak je snel een cappuccino met de juiste temperaturen voor koffie en melk. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden en dus goed smaken.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SEP920BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!