1. blackfriday
  2. Sage the Dual Boiler Black Truffle

Sage the Dual Boiler Black Truffle Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Dual Boiler Black Truffle SES920BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Dual Boiler Black Truffle. 

Specificaties Sage the Dual Boiler Black Truffle
MerkSage
FabrikantcodeSES920BTR4EEU1

Over Sage SES920BTR4EEU1

De Sage the Dual Boiler Black Truffle is een absolute must-have voor koffieliefhebbers die graag zelf hun perfecte kopje espresso willen zetten. Met de 2 boilers van dit apparaat kun je gelijktijdig espresso zetten en melk opschuimen, waardoor je moeiteloos de meest heerlijke cappuccino's en lattes kunt bereiden, net als een professionele barista. Met de ingebouwde drukmeter kun je precies zien met welke druk je jouw espresso zet, waardoor je altijd de optimale smaak kunt bereiken. Daarnaast zorgt de PID-regelaar ervoor dat de espresso constant bereid wordt onder de perfecte temperatuur. Het opschuimen van melk is een fluitje van een cent met de handige stoompijp en het meegeleverde roestvrijstalen melkkannetje. De Sage the Dual Boiler Black Truffle is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een lust voor het oog. Het verlichte display geeft je de volledige controle over de temperatuur en resttijd, terwijl je koffiekopjes handig kunt bewaren op het warmhoudrooster bovenop de machine. Dankzij het ruime waterreservoir van 2,5 liter kun je meer dan 10 kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het water tussendoor bij te vullen. Let op: het vergt wel wat tijd en geduld om de kunst van het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine onder de knie te krijgen, maar met dit prachtige apparaat is het zeker de moeite waard. Vergeet niet om een losse koff.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem bereidt u snel een cappuccino met de juiste temperatuur van koffie en melk. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar wordt uw koffie niet verbrand, zodat deze goed smaakt. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft dit model een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Dual Boiler Black Truffle

Bekijk of de Sage the Dual Boiler Black Truffle mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES920BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!