1. blackfriday
  2. Sage the Citrus Press Pro

Sage the Citrus Press Pro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Citrus Press Pro SCP800BAL4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Citrus Press Pro. 

Specificaties Sage the Citrus Press Pro
MerkSage
FabrikantcodeSCP800BAL4EEU1

Over Sage SCP800BAL4EEU1

Met de Sage the Citrus Press Pro kunt u niet alleen genieten van vers geperst sinaasappelsap, maar ook van limoensap en grapefruitsap. Deze innovatieve citruspers is speciaal ontworpen met een perskegel die geschikt is voor zowel kleine als grote citrusvruchten. Plaats gewoon uw favoriete vrucht op de perskegel en laat de hendel met zijn zachte handgreep langzaam naar beneden zakken. Geniet van het gemak waarmee al het heerlijke sap direct in uw glas wordt geperst dankzij het handige schenktuitje. Na gebruik is het reinigen van de Sage the Citrus Press Pro een fluitje van een cent. U kunt de perskegel, het filter en het opvangschaaltje eenvoudig uit de citruspers halen en vervolgens in de vaatwasmachine reinigen. Zo bespaart u tijd en moeite en kunt u snel weer genieten van een verfrissend glas vers geperst sap. Met zijn stijlvolle design is de Sage the Citrus Press Pro ook een prachtige toevoeging aan uw keuken. Haal deze citruspers in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden om elke dag te genieten van heerlijk vers geperst sap.

Pluspunten
  • Deze citruspers staat stevig op je aanrecht dankzij de volledig roestvrijstalen behuizing. De pershendel zorgt ervoor dat de vrucht recht op de kegel wordt geperst. De afneembare onderdelen kunnen gemakkelijk in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Minpunten
  • Bij aankoop ontvang je geen sapreservoir om grote hoeveelheden sap te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Citrus Press Pro

Bekijk of de Sage the Citrus Press Pro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCP800BAL4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!