1. blackfriday
  2. Sage the BBQ en Press

Sage the BBQ en Press Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the BBQ en Press SGR700BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the BBQ en Press. 

Specificaties Sage the BBQ en Press
MerkSage
FabrikantcodeSGR700BSS4EEU1

Over Sage SGR700BSS4EEU1

Met de Sage the BBQ en Press maak je met één druk op de knop heerlijke panini's, sappige burgers en perfect gegrilde steaks. Deze contactgrill is voorzien van handige automatische programma's, waardoor je niet meer hoeft na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Maar als je liever zelf de controle wilt behouden, kun je eenvoudig de temperatuur instellen met behulp van de handige draaiknoppen aan de voorkant van de grill. Deze veelzijdige contactgrill kan volledig worden uitgeklapt, waardoor je hem ook kunt gebruiken als tafelgrill. Daarnaast kun je de temperatuur van beide helften afzonderlijk van elkaar instellen. Dit betekent dat je de ene plaat hoog kunt zetten voor het perfect bakken van je sappige biefstuk, terwijl je de andere plaat op een lagere temperatuur kunt instellen voor het bereiden van smaakvolle gegrilde groenten. En het beste van alles is dat de platen na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kunnen worden gereinigd, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je heerlijk bereide maaltijd. Met de Sage the BBQ en Press wordt grillen een waar genot. Of je nu een snelle panini wilt maken voor de lunch, een smaakvolle burger wilt bereiden voor het avondeten of een perfect gegrilde steak wilt serveren aan je gasten, deze contactgrill doet het allemaal met gemak. Dankzij de automatische programma's en de mogelijkheid om de temperatuur zelf in te stellen, ben je altijd verzekerd van.

Pluspunten
  • Met de 3 automatische programma's kan je met één druk op de knop panini's, burgers en steaks bereiden. Je kan de temperatuur van de 2 helften apart instellen, zodat je verschillende ingrediënten tegelijk kunt grillen. Je kan de contactgrill instellen tot 450 graden Celsius, om vlees snel aan te braden voor een heerlijk krokant korstje.

Minpunten
  • Bij deze contactgrill ontvang je geen extra platen voor het bereiden van wafels.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the BBQ en Press

Bekijk of de Sage the BBQ en Press mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SGR700BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!