1. Sage the Barista Touch Stainless Steel

Sage the Barista Touch Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Touch Stainless Steel SES880BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Touch Stainless Steel. 

Specificaties Sage the Barista Touch Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSES880BSS4EEU1

Over Sage SES880BSS4EEU1

De Sage the Barista Touch Stainless Steel maakt het zetten van de perfecte espresso of cappuccino wel heel gemakkelijk. Met het overzichtelijke touchscreen display kies je eenvoudig de gewenste koffiespecialiteit, zoals bijvoorbeeld een latte macchiato, een cappuccino of een heerlijke flat white. Dankzij de ingebouwde bonenmaler met automatische dosering, gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid koffie voor jouw kop koffie. Bovendien regelt de machine zelf de temperatuur en dikte van het melkschuim, zodat je altijd kunt genieten van een perfecte melklaag. De Sage the Barista Touch Stainless Steel is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook snel. In slechts 3 seconden is de espressomachine opgewarmd en klaar voor gebruik, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je favoriete drankje. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Dit garandeert dat de koffie niet verbrandt en altijd vol van smaak is. Daarnaast beschikt de machine over een automatische reinigingscyclus, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Sage the Barista Touch Stainless Steel haal je een professionele koffie-ervaring in huis. Of je nu een espresso, cappuccino of een andere koffiespecialiteit wilt maken, deze machine zorgt altijd voor een perfect resultaat. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit maakt deze espressomachine een must.

Pluspunten
  • Via het touchscreen display kun je de koffiespecialiteiten precies naar jouw smaak aanpassen. De stoompijp van deze pistonmachine schuimt de melk volledig automatisch op, waardoor het gemakkelijker is dan bij andere machines. Met de automatische maal- en doseerfunctie maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor je kopje.

Minpunten
  • In de filterdrager duw je zelf de gemalen koffie aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Touch Stainless Steel

Bekijk of de Sage the Barista Touch Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES880BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!