1. blackfriday
  2. Sage the Barista Touch Black Truffel

Sage the Barista Touch Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Touch Black Truffel SES880BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Touch Black Truffel. 

Specificaties Sage the Barista Touch Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSES880BTR4EEU1

Over Sage SES880BTR4EEU1

De Sage the Barista Touch Black Truffel maakt het bereiden van de perfecte espresso of cappuccino nu nog eenvoudiger. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen display kun je gemakkelijk jouw favoriete koffiespecialiteit selecteren, zoals een heerlijke latte macchiato of een romige cappuccino. De geïntegreerde bonenmaler zorgt automatisch voor de juiste dosering, zodat je altijd precies de juiste hoeveelheid koffie gebruikt voor jouw kopje. Bovendien regelt de machine zelf de temperatuur en dikte van het melkschuim, waardoor je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie. Met een opwarmtijd van slechts 3 seconden is deze espressomachine razendsnel klaar voor gebruik. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft, waardoor de koffie niet verbrandt en de smaak optimaal blijft. Daarnaast is de bouwkwaliteit van topklasse, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar apparaat. De Sage the Barista Touch Black Truffel is niet alleen een pronkstuk in je keuken, maar ook een garantie voor heerlijke koffiemomenten waar je keer op keer van zult genieten.

Pluspunten
  • Via het aanraakscherm pas je de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wensen. Het opschuimen van melk gaat gemakkelijker dan bij andere pistonmachines omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje.

Minpunten
  • Jij drukt zelf de gemalen koffie aan in de filterdrager.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Touch Black Truffel

Bekijk of de Sage the Barista Touch Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES880BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!