1. blackfriday
  2. Sage the Barista Pro Sea Salt

Sage the Barista Pro Sea Salt Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Pro Sea Salt SES878SST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Pro Sea Salt. 

Specificaties Sage the Barista Pro Sea Salt
MerkSage
FabrikantcodeSES878SST4EEU1

Over Sage SES878SST4EEU1

De Sage the Barista Pro Sea Salt is een revolutionaire espressomachine die is uitgerust met een ingebouwde bonenmaler. Deze bonenmaler zorgt automatisch voor het malen en doseren van de koffiebonen, waardoor er precies de juiste hoeveelheid koffie in de filterdrager terechtkomt voor het zetten van een heerlijke espresso of lungo. Met deze machine kun je zelfs twee kopjes koffie tegelijk zetten, ideaal wanneer je bezoek hebt. Wat deze espressomachine echt onderscheidt, is de nauwkeurige PID temperatuurmeter. Deze meter zorgt voor een constante zettemperatuur, waardoor de koffie nooit zal verbranden. Met het handige display en de intuïtieve bedieningsknoppen is het bedienen van deze machine een fluitje van een cent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog als een echte barista melk opschuimen dankzij de krachtige stoompijp. De hoeveelheid melkschuim bepaal je helemaal zelf, waardoor je elke keer weer een uniek koffierecept kunt creëren. Om te benadrukken, is het belangrijk op te merken dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine enige tijd en geduld vergt. Het is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Barista Pro Sea Salt krijg je wel de volledige controle over het zetproces en kun je experimenteren met verschillende smaken en texturen. Dus neem de tijd, ontdek de mogelijk.

Pluspunten
  • Door de geïntegreerde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor hij goed smaakt. Met de automatische maal- en doseerfunctie maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor jouw kopje. Dankzij de eersteklas bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen touchscreen scherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Pro Sea Salt

Bekijk of de Sage the Barista Pro Sea Salt mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES878SST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!