1. blackfriday
  2. Sage the Barista Pro Black Truffel

Sage the Barista Pro Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Pro Black Truffel SES878BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Pro Black Truffel. 

Specificaties Sage the Barista Pro Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSES878BTR4EEU1

Over Sage SES878BTR4EEU1

De Sage the Barista Pro Black Truffel is een innovatieve espressomachine die is uitgerust met een ingebouwde bonenmaler. Met zijn automatische maling en dosering zorgt deze machine ervoor dat er precies genoeg koffie in de filterdrager valt, waardoor je keer op keer kunt genieten van een heerlijke espresso of lungo. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om twee koppen koffie tegelijk te zetten, is dit de perfecte machine voor als je bezoek hebt. Wat deze espressomachine echt onderscheidt, is de nauwkeurige PID temperatuurmeter. Deze zorgt voor een constante zettemperatuur, waardoor je koffie nooit zal verbranden. Dankzij het handige display en de eenvoudige bedieningsknoppen is het gebruik van deze machine een fluitje van een cent. En als je een echte barista wilt zijn, kun je met de krachtige stoompijp melk opschuimen zoals een professional. De hoeveelheid melkschuim bepaal je helemaal zelf, waardoor je telkens weer kunt experimenteren met verschillende koffierecepten. Om ervoor te zorgen dat de melk de juiste temperatuur heeft, kun je even voelen aan de buitenkant van het roestvrijstalen melkkannetje. Zodra de melk de perfecte temperatuur heeft bereikt, schenk je het gemakkelijk in je kopje. Het is wel belangrijk om op te merken dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je een smaakvolle kop koffie zet met een pistonmachine. Dit proces is minder e.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor deze goed smaakt. De espressomachine maalt automatisch en doseert precies genoeg koffie voor je kopje. Vanwege de uitstekende bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • De machine heeft geen touchscreen scherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Pro Black Truffel

Bekijk of de Sage the Barista Pro Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES878BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!