1. Sage the Barista Pro Black Stainless

Sage the Barista Pro Black Stainless Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Barista Pro Black Stainless SES878BST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Barista Pro Black Stainless. 

Specificaties Sage the Barista Pro Black Stainless
MerkSage
FabrikantcodeSES878BST4EEU1

Over Sage SES878BST4EEU1

De Sage the Barista Pro Black Stainless is een professionele espressomachine die elke koffieliefhebber zal bekoren. Met zijn ingebouwde bonenmaler, die automatisch de koffiebonen maalt en doseert, zorgt deze machine voor een perfecte hoeveelheid gemalen koffie in de filterdrager. Of je nu een heerlijke espresso of een smaakvolle lungo wilt zetten, met deze machine is het een fluitje van een cent. Het beste van alles is dat je met de Sage the Barista Pro Black Stainless ook twee koppen koffie tegelijk kunt zetten, perfect voor wanneer je bezoek hebt. De nauwkeurige PID temperatuurmeter garandeert dat de koffie nooit verbrandt, omdat hij zorgt voor een constante zettemperatuur. Met het handige display en de intuïtieve bedieningsknoppen is deze espressomachine zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt melk opschuimen als een echte barista met de krachtige stoompijp en je kunt zelf bepalen hoeveel melkschuim je wilt gebruiken. Dit stelt je in staat om elke keer weer een ander koffierecept te creëren. Om ervoor te zorgen dat je melk de juiste temperatuur heeft, kun je eenvoudig voelen aan de buitenkant van het roestvrijstalen melkkannetje en het vervolgens in je kopje schenken. Houd er rekening mee dat het enige tijd en geduld vergt om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit is namelijk minder eenvoudig dan bij een vol.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor deze goed smaakt. De espressomachine maalt automatisch en doseert precies genoeg koffie voor jouw kopje. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen aanraakscherm waarmee je eenvoudig door het menu navigeert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Barista Pro Black Stainless

Bekijk of de Sage the Barista Pro Black Stainless mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES878BST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!