1. blackfriday
  2. Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen SCG820BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen. 

Specificaties Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BSS4EEU1

Over Sage SCG820BSS4EEU1

Met de Sage The Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen heb je alles wat je nodig hebt om je eigen perfecte kopje koffie te zetten. Deze gebruiksvriendelijke koffiemolen maalt de bonen rechtstreeks in de filterdrager, zodat je direct aan de slag kunt. Met maar liefst 60 maalstanden kun je de perfecte grofheid kiezen voor jouw favoriete koffie. Het handige display laat je niet alleen de maaltijd, maalstand en aantal porties zien, maar ook welke grofheid geschikt is voor verschillende soorten koffie. De Sage The Bambino Plus is niet alleen snel opgewarmd, maar kan ook 1 of 2 kopjes tegelijkertijd zetten. Wil je een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Dan zet je eenvoudig een kannetje met melk onder de automatische stoompijp, die de melk direct opschuimt. En wanneer de machine toe is aan een schoonmaakbeurt, geeft de handige schoonmaakindicator een seintje. Houd er wel rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie met deze machine tijd en geduld vergt. Het is geen kwestie van simpelweg een knop indrukken, zoals bij een volautomatische espressomachine. Maar voor de echte koffieliefhebber is dit geen probleem. Met de Sage The Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen heb je alles in huis om jouw eigen barista te worden en te genieten van de perfecte kop koffie, keer op keer.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maalt u koffiebonen fijn in 60 verschillende maalstanden. U kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt uw koffie niet en smaakt hij goed.

Minpunten
  • Door het grote formaat neemt de koffiemolen veel ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

Bekijk of de Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!