1. blackfriday
  2. Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen SCG820BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. 

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen
MerkSage
FabrikantcodeSCG820BTR4EEU1

Over Sage SCG820BTR4EEU1

Met de Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen kunt u de koffiebonen direct malen in de filterhouder om meteen koffie te zetten. Deze gebruiksvriendelijke bonenmaler heeft maar liefst 60 maalstanden en toont gemakkelijk de maaltijd, de maalstand en het aantal gemalen porties. Op het display ziet u ook welke grofheid geschikt is voor verschillende soorten koffie. Dit is erg handig, want zo kunt u direct koffie zetten met de juiste maalstand. Het koffiezetapparaat is binnen 3 seconden opgewarmd en klaar om 1 of 2 koppen tegelijkertijd te zetten. Zodra u een kannetje melk onder de stoompijp plaatst, schuimt de automatische stoompijp direct de melk op. Wanneer het apparaat een reinigingsbeurt nodig heeft, geeft de schoonmaakindicator een signaal. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe u smaakvolle koffie zet en dit gaat minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Deze set bevat ook een koffiemolen, zodat u altijd verse koffie kunt malen voordat u gaat zetten. Met deze Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen kunt u genieten van heerlijke, zelfgemaakte koffie vanuit het comfort van uw eigen huis.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 60 verschillende maalstanden malen. Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines omdat de stoompijp het volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, zodat het goed smaakt.

Minpunten
  • Door het grote formaat neemt de koffiemolen veel ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

Bekijk of de Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SCG820BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!