1. Sage the Bambino Plus Black Truffel

Sage the Bambino Plus Black Truffel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Plus Black Truffel SES500BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Plus Black Truffel. 

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Truffel
MerkSage
FabrikantcodeSES500BTR4EEU1

Over Sage SES500BTR4EEU1

Met de Sage the Bambino Plus Black Truffel haal je een compacte en hoogwaardige espressomachine in huis, zonder gedoe. De machine is voorzien van een roestvrijstalen stoompijp die automatisch melk opschuimt wanneer je er een kannetje verse melk onder plaatst. Je hebt de keuze uit drie temperatuurstanden om de melk op te warmen. Bovendien kun je de dikte van het melkschuim aanpassen door te kiezen uit drie verschillende standen. Dankzij de ingebouwde PID-temperatuurregelaar is de zettemperatuur altijd constant. Dit betekent dat de koffie niet verbrandt en je altijd kunt genieten van een heerlijk smakende kop koffie. Met de handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig één of twee koppen koffie tegelijk zetten. Daarnaast geeft de schoonmaakindicator aan wanneer de machine een reinigingsbeurt nodig heeft, zodat je altijd verzekerd bent van optimale prestaties. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit vergt meer inspanning dan bij een volautomatische espressomachine. Een handige tip: vergeet niet om een aparte koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen. Met de Sage the Bambino Plus Black Truffel geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, zodat hij goed smaakt. Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, doordat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Je koffie verbrandt niet door de ingebouwde temperatuurregelaar, waardoor hij goed smaakt.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Plus Black Truffel

Bekijk of de Sage the Bambino Plus Black Truffel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES500BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!