1. blackfriday
  2. Sage the Bambino Plus Black Stainless

Sage the Bambino Plus Black Stainless Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Plus Black Stainless SES500BST4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Plus Black Stainless. 

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Stainless
MerkSage
FabrikantcodeSES500BST4EEU1

Over Sage SES500BST4EEU1

Met de Sage the Bambino Plus Black Stainless haal je een hoogwaardige en compacte espressomachine in huis, zonder enige franje. De roestvrijstalen stoompijp zorgt automatisch voor perfect opgeschuimde melk wanneer je er een kannetje verse melk onder plaatst. Je kunt kiezen uit 3 temperatuurstanden om de melk te verwarmen. Bovendien kun je de dikte van het melkschuim aanpassen door te kiezen uit 3 standen. Dankzij de ingebouwde PID-temperatuurregelaar is de zettemperatuur constant, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de koffie niet verbrandt en je kopje koffie perfect van smaak is. Met de handige bedieningsknoppen kun je 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten. En dankzij de schoonmaakindicator weet je precies wanneer de machine een reinigingsbeurt nodig heeft. LET OP: het vergt tijd en geduld om te leren hoe je heerlijke koffie zet met een pistonmachine, dit is veel minder eenvoudig dan met een volautomatische espressomachine. Tip: vergeet niet om een aparte koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
  • Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je aanrecht dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor hij goed van smaak blijft.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Plus Black Stainless

Bekijk of de Sage the Bambino Plus Black Stainless mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES500BST4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!