1. blackfriday
  2. Sage the Bambino Black Truffle

Sage the Bambino Black Truffle Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bambino Black Truffle SES450BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bambino Black Truffle. 

Specificaties Sage the Bambino Black Truffle
MerkSage
FabrikantcodeSES450BTR4EEU1

Over Sage SES450BTR4EEU1

De Sage the Bambino Black Truffle is een krachtige koffiemachine van baristawaardige kwaliteit, verpakt in een compact formaat. Deze pistonmachine is speciaal ontworpen om de juiste hoeveelheid versgemalen koffiebonen te doseren voor een volle en rijke smaak. Het koffiezetproces begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractie onder hoge druk. Hierdoor worden de smaakstoffen optimaal uit de koffie gehaald, zonder dat het bitter wordt. Met de handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig 1 of 2 kopjes koffie zetten. Wil je liever een cappuccino? Geen probleem! Dankzij de krachtige stoompijp wordt de melk automatisch opgeschuimd. Het ThermoJet-verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de machine binnen slechts 3 seconden opstart en klaar is voor gebruik. Daarnaast geeft de schoonmaakindicator precies aan wanneer het tijd is om de machine te reinigen. Houd er rekening mee dat het even tijd en geduld kan kosten om de kunst van het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine onder de knie te krijgen. Dit proces vergt wat meer oefening en aandacht dan bij een volautomatische espressomachine. Vergeet niet om ook een losse koffiemolen aan te schaffen, zodat je kunt genieten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
  • Dankzij zijn slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt. De metalen behuizing is steviger dan een behuizing gemaakt van kunststof.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bambino Black Truffle

Bekijk of de Sage the Bambino Black Truffle mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES450BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!