1. blackfriday
 2. Sage the Bakery Boss

Sage the Bakery Boss Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage the Bakery Boss SEM825BAL2EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage the Bakery Boss. 

Specificaties Sage the Bakery Boss
MerkSage
FabrikantcodeSEM825BAL2EEU1

Over Sage SEM825BAL2EEU1

Met de Sage the Bakery Boss waan je jezelf een ware banketbakker. Deze keukenmixer beschikt over een krachtige motor van 1200 watt en metalen tandwielen, waardoor je moeiteloos verschillende soorten deeg kunt mixen. Met maar liefst 12 snelheden kun je de perfecte mix creëren, aangepast aan jouw wensen. Met de handige timerfunctie kun je de mixtijd instellen, zodat de machine automatisch aan de slag gaat. Bovendien maakt de mixer gebruik van planetaire mengbewegingen. Dit betekent dat de mengrichting rechtsom is, terwijl de brede opzetstukken juist linksom draaien. Hierdoor wordt de hele kom optimaal bestreken voor het beste resultaat. Of je nu grote hoeveelheden wilt mixen in de royale glazen mengkom van 4,7 liter, of juist kleinere hoeveelheden in de tweede kom van 3,8 liter, deze keukenmixer biedt altijd voldoende ruimte. Bovendien is de kom voorzien van een handig lampje aan de binnenkant, zodat je het mengsel altijd goed in de gaten kunt houden. Met de Sage the Bakery Boss wordt bakken een waar feestje!

Pluspunten
 • 1

  .

  Met de timer stopt hij automatisch met mixen zodra de bereiding klaar is. 2

  .

  Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid. 3

  .

  Met het krachtige vermogen kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden.

Minpunten
 • Omdat de keukenmixer geen softstart heeft, is de kans groot dat ingrediënten de lucht in vliegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage the Bakery Boss

Bekijk of de Sage the Bakery Boss mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SEM825BAL2EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!