1. blackfriday
  2. Sage Smart Oven Pizzaiolo

Sage Smart Oven Pizzaiolo Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Smart Oven Pizzaiolo SPZ820BSS4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Smart Oven Pizzaiolo. 

Specificaties Sage Smart Oven Pizzaiolo
MerkSage
FabrikantcodeSPZ820BSS4EEU1

Over Sage SPZ820BSS4EEU1

Met de Sage Smart Oven Pizzaiolo breng je de authentieke smaak van steenovenpizza's naar jouw eigen keuken. Deze vrijstaande oven heeft een indrukwekkend vermogen van 2.250 watt en kan een maximumtemperatuur van 400 graden Celsius bereiken. Hierdoor kun je binnen slechts 2 minuten genieten van heerlijk knapperige pizza's. Met de handige draaiknoppen kun je de temperatuur eenvoudig instellen, beginnend bij 160 graden Celsius. Hiermee kun je de perfecte bakresultaten behalen, of je nu een extra donkere korst of een krokante bodem wilt. Naast pizza's kun je ook gemakkelijk gebakken groenten, platbrood of zelfs bevroren pizza's bereiden in deze oven. De Pizzaiolo is voorzien van een handig lampje dat aangeeft wanneer de oven op temperatuur is. Hierdoor hoef je niet te gissen of de oven klaar is om jouw maaltijd te bereiden. En wanneer je pizza's klaar zijn, kun je ze eenvoudig naar je bord schuiven met behulp van de meegeleverde pizzaschep. Met de Sage Smart Oven Pizzaiolo haal je niet alleen een geweldige oven in huis, maar ook een stukje Italiaanse traditie. Geniet van de heerlijke smaken en texturen die alleen een echte steenoven kan bieden, allemaal in het comfort van je eigen keuken.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 2.250 watt en een maximumtemperatuur van 400 graden Celsius zijn je pizza's extra snel klaar. De oven kan worden ingesteld op verschillende temperaturen en heeft 7 voorgeprogrammeerde standen. Naast verse en diepvriespizza's kan de oven ook gebruikt worden voor andere gerechten.

Minpunten
  • Door het relatief zware gewicht is het niet gemakkelijk om de oven te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Smart Oven Pizzaiolo

Bekijk of de Sage Smart Oven Pizzaiolo mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SPZ820BSS4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!