1. Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel

Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel SNE900BSS4ENL1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel. 

Specificaties Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSNE900BSS4ENL1

Over Sage SNE900BSS4ENL1

Met de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel zet je moeiteloos en snel melkspecialiteiten van professionele kwaliteit. Het innovatieve dubbele thermoblock zorgt ervoor dat je binnen slechts 65 seconden maar liefst 2 heerlijke cappuccino's kunt bereiden. Dit is bijzonder handig als je samenwoont met meerdere koffieliefhebbers. Bovendien is dit koffiezetapparaat uitgerust met een hoogwaardige stoompijp, die je normaal gesproken alleen op pistonmachines tegenkomt. Deze stoompijp schuimt de melk automatisch voor je op, waardoor je zonder enige moeite kunt genieten van een perfecte melkschuimlaag. De bediening van dit apparaat is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve touchscreen display. Hiermee kun je de koffiesterkte aanpassen voor elke melkspecialiteit die je wilt bereiden. Je hebt de keuze uit maar liefst 11 temperatuurstanden en 8 verschillende instellingen voor de dikte van het melkschuim. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het bijvullen van het waterreservoir, want dit ruime reservoir van 1,5 liter maakt het mogelijk om wel 12 lungo's achter elkaar te zetten. Zo kun je ongestoord blijven genieten van jouw perfecte kopje koffie, zonder onderbrekingen. De Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel combineert ultiem gebruiksgemak met professionele kwaliteit, waardoor je altijd kunt genieten van een heerlijk kopje.

Pluspunten
  • Dankzij de dubbele thermoblok zet je eenvoudig achter elkaar cappuccino's. Kies uit 8 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder americano, macchiato, flat white, latte en cappuccino. Je kunt de koffiemachine gemakkelijk bedienen via het touchscreen display.

Minpunten
  • Je giet nog steeds zelf het melkschuim in je kopje nadat de melk is opgeschuimd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel

Bekijk of de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SNE900BSS4ENL1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!