1. blackfriday
  2. Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel

Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel SNE800BSS4ENL1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel. 

Specificaties Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel
MerkSage
FabrikantcodeSNE800BSS4ENL1

Over Sage SNE800BSS4ENL1

Met de volledig roestvrijstalen Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel zet je niet alleen geweldige espresso's, maar ook de lekkerste melkspecialiteiten. Deze koffiemachine is uitgerust met een hoogwaardige stoompijp van roestvrij staal, die automatisch melk opschuimt wanneer je er een kannetje verse melk onder plaatst. Met 11 verschillende temperatuurstanden voor het verwarmen van de melk en 8 instellingen voor de dikte van het schuim, kun je de perfecte melkspecialiteit creëren die precies aan jouw smaak voldoet. De bediening van de koffiemachine is uiterst gebruiksvriendelijk. Met behulp van het display en de draaiknop kun je de machine eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren. Bovendien is de Creatista Plus SNE800BSS binnen slechts 3 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij het ruime waterreservoir van 1,5 liter kun je maar liefst 12 lungo's achter elkaar zetten, zonder tussendoor water bij te vullen. Dit is bijzonder handig als je met meerdere koffieliefhebbers in huis woont en iedereen snel van een heerlijke kop koffie wilt voorzien. Met de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel geniet je elke dag van de meest verfijnde melkspecialiteiten. De combinatie van de hoogwaardige stoompijp, de vele instellingen en het gebruiksgemak maken deze koffiemachine een absolute must-have voor de echte koff.

Pluspunten
  • Kies uit 7 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder een macchiato, flat white, latte en een cappuccino. Pas een espresso of cappuccino precies aan naar jouw smaak door de sterkte, hoeveelheid, melktemperatuur én de dikte van het melkschuim in te stellen. Bedien hem moeiteloos met de draaiknop en bekijk je instellingen op het display.

Minpunten
  • Nadat de melk is opgeschuimd, doe je zelf het melkschuim in je kopje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel

Bekijk of de Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BSS Stainless Steel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SNE800BSS4ENL1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!