1. blackfriday
  2. Sage Barista Express Impress Black Truffle

Sage Barista Express Impress Black Truffle Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Barista Express Impress Black Truffle SES876BTR4EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Barista Express Impress Black Truffle. 

Specificaties Sage Barista Express Impress Black Truffle
MerkSage
FabrikantcodeSES876BTR4EEU1

Over Sage SES876BTR4EEU1

De Sage Barista Express Impress Black Truffle is de perfecte koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Met dit apparaat maak je eenvoudig en snel een heerlijke kop koffie. Dankzij de ingebouwde bonenmaler met automatische tamper hoef je zelf geen moeite te doen. De machine maalt en doseert de koffie precies op de juiste hoeveelheid voor 1 of 2 espresso's. Met maar liefst 25 verschillende maalstanden kun je de koffie malen zoals jij dat wilt. De tamper zorgt ervoor dat de gemalen koffie recht en consistent wordt aangedrukt. Zo krijg je altijd een perfect resultaat zonder geknoei op je aanrecht. De pistonmachine zorgt ervoor dat de koffie eerst nat wordt gemaakt en vervolgens onder hoge druk wordt gezet. Dit zorgt voor een intense smaakbeleving bij elke slok. Naast het zetten van espresso's kun je met de krachtige stoompijp ook heerlijke melkspecialiteiten maken, zoals een romige cappuccino. De Sage Barista Express Impress Black Truffle is niet alleen een fantastische koffiemachine, maar ook een eyecatcher in je keuken. Met zijn topklasse bouwkwaliteit is dit apparaat een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Haal de barista in jezelf naar boven met deze geweldige koffiemachine.

Pluspunten
  • De automatische tamper drukt de gemalen koffie recht aan voor een gelijkmatig resultaat. Met de ingebouwde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Barista Express Impress Black Truffle

Bekijk of de Sage Barista Express Impress Black Truffle mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES876BTR4EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!