1. Sage Barista Express Black Truffle

Sage Barista Express Black Truffle Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sage Barista Express Black Truffle SES875BTR2EEU1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sage Barista Express Black Truffle. 

Specificaties Sage Barista Express Black Truffle
MerkSage
FabrikantcodeSES875BTR2EEU1

Over Sage SES875BTR2EEU1

Met de Sage Barista Express Black Truffle zet je moeiteloos een heerlijke espresso met verse koffiebonen en schuim je melk op de perfecte temperatuur op. De unieke melkkan meet continu de temperatuur van de melk tijdens het opschuimen en verandert van kleur zodra de melk de ideale temperatuur heeft bereikt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit melkschuim, zonder dat het een verbrande smaak krijgt. Deze espressomachine maalt de koffiebonen direct voor gebruik, waardoor je altijd kunt genieten van een kopje koffie dat niet alleen vers is, maar ook een rijke en volle smaak heeft. Het bonenreservoir heeft een capaciteit van maar liefst 250 gram koffiebonen en maalt deze fijn met behulp van 16 verschillende maalstanden. De machine doseert de gemalen koffiebonen automatisch in de filterdrager, waarna je alleen nog de koffie hoeft aan te drukken met de bijgeleverde tamper. Met de Sage Barista Express Black Truffle haal je niet alleen een espressomachine van topklasse in huis, maar ook een apparaat met een ongeëvenaarde bouwkwaliteit. Elk detail is met zorg ontworpen, van de stevige materialen tot het elegante en tijdloze design. Deze espressomachine is een ware blikvanger in elke keuken en zal je keer op keer verwennen met de perfecte espresso.

Pluspunten
  • Op de roestvrijstalen melkkan kun je zien wanneer je de juiste temperatuur hebt bereikt, zo maak je melkschuim van goede kwaliteit. Met de geïntegreerde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sage Barista Express Black Truffle

Bekijk of de Sage Barista Express Black Truffle mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sage SES875BTR2EEU1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!